Voetreflexmassage €35,-

Een zeer relaxte behandeling die preventief en genezend werkt voor de gezondheid. De voeten worden eerst gemasseerd en vervolgens worden de reflexpunten behandeld. De behandeling duurt een uur.

Voetreflexologie berust op het principe dat er reflexpunten op de handen en voeten zitten die corresponderen met de organen, klieren en beenderen in het lichaam.

Wanneer de energiestroom tussen reflexpunt en het corresponderende orgaan ongehinderd

verloopt blijven we gezond. Wanneer er een blokkade is als gevolg van spanning of een opstopping, dan verzwakt het orgaan en kan er ziekte ontstaan.

De behandeling bestaat uit het uitoefenen van druk met de vingers op de voeten, aangezien deze beter op de uitgeoefende druk reageren dan de handen. Het behandelen van de reflexpunten kan helpen de energetische blokkades op te heffen en het systeem weer in evenwicht te brengen. Tevens worden de doorstroming van het bloed en de lymfe en de zenuwprikkeloverdracht gestimuleerd.

Voetreflexologie geeft een diepe ontspanning en wordt speciaal aanbevolen bij spanningen van nek, schouders en rug, bij migraine en bij klachten betreffende de spijsvertering en menstruatie.

 

  • Pinterest Social Icon
  • Facebook - White Circle

© Copyright Marian Wijers Pedicure Praktijk